Noordstar speelde woensdagavond 2-2 gelijk op het veld van Grobbendonk. Zondag trekt de ploeg vol vertrouwen naar Immer Voort.

Grobbendonk - Noordstar :

1e elftal : Davy Van Bael, Jo Meir, Raf De Backer, Paul Vinck, Bert Vranckx, Jordy Heylen, Yannick De Busser, Pieter-Jan Henderickx, Jeffrey Willems, Mario Witvrouwen, Niels Caers
Bank : Jens Henderickx, Thijs Lambaerts, Tim Vervoort, Kenneth Baeten.

Al vanaf de eerste minuut werden onze jongens van Noordstar bij de keel gegrepen door Grobbendonk.
5’ Goal voor Grobbendonk na een hoekschop 1-0
11’ Niels Caers is sneller op een terugspeelbal dan de keeper (die hem trouwens neerhaalt met een stamp tegen de kuit) en kan de 1-1 binnentikken, waarna hij verzorging nodig heeft.
42’ Niels Caers ontdoet zich van een aantal verdedigers en kan hard op doel schieten, maar de keeper duwt in hoekschop
45’ rust : even op adem komen na een helft waarin Noordstar het spel moest ondergaan.

Noordstar probeert terug te vechten in de tweede helft maar algauw neemt Grobbendonk opnieuw de overhand en moeten onze jongens terug op eigen helft
67’ Na een schot op doel van een speler van Grobbendonk wordt de bal (schijnbaar) beroerd met de hand, alleen de scheidsrechter heeft dit gezien en penalty.
Deze wordt benut en we komen opnieuw op achterstand 2-1
68’ Vervanging : Tim Vervoort i.p.v. Niels Caers
72’ Net op het veld en Tim Vervoort kan mooi binnenkoppen op voorzet van Mario Witvrouwen en 2-2 !
83’ Vervanging : Thijs Lambaerts i.p.v. Mario Witvrouwen
86’ Thijs Lambaerts plaatst de bal vanop de 16, richting paal maar de bal gaat nipt naast.

Besluit : Een gevleid gelijkspel na een match waarin Noordstar vooral aan verdedigen toekwam, enkel het vierde kwartier was er evenwicht.
Wetende dat Grobbendonk 2 x de paal en 1 x de lat mogen we blij zijn met dit behaalde puntje.

Zondag brengen we Immer Voort een bezoekje, supporters op post!

Verslag: Gilbert Van Houdt/ Nnieuws